Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Αναμετάδοση των αποσπασμάτων του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 για τα 50 χρόνια από την εξέγερση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετάδοση αποσπασμάτων του σταθμού του Πολυτεχνείου το 1973 απο την ΕΡΤ

Αποσπάσματα του ραδιοφωνικού σταθμού του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του 1973 θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ με αφορμή τα 50 χρόνια Πολυτεχνείο. Η διάρκεια των αποσπασμάτων είναι 9,40 λεπτά.

Η μετάδοση θα γίνει τουλάχιστον δύο φορές. Συγκεκριμένα η πρώτη το ξημέρωμα της Παρασκευής 17 Νοέμβρη 2023 μεταξύ 01.00 και 02.00 και η δεύτερη το μεσημέρι της ίδιας μέρας μεταξύ 12.00 και 13.00. Η μετάδοση θα γίνει από το πρώτο και ο δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ καθώς και από όλους τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, όπως και από την ΕΡΤ Θεσσαλονίκης.

Η Ομάδα Συντονισμού της Πρωτοβουλίας καλεί όποιον και όποια από εμάς έχει τη δυνατότητα να το αποστείλει σε όποιον ιδιωτικό ή δημοτικό σταθμό γνωρίζει για να μεταδοθεί εάν φυσικά αυτός το επιθυμεί και ανταποκρίνεται στο πρόγραμμά του. Επίσης μπορεί να αποσταλεί σε σχολεία, συλλόγους, σωματεία, δημοτικές αρχές μαζικούς φορείς και σε όποιον μπορεί και θέλει να το μεταδώσει.

Αθήνα 14 Νοεμβρίου 2023

Η Ομάδα Συντονισμού της Πρωτοβουλίας



Ο σύνδεσμος με το Ανοικτό Δίκτυο | 50 χρόνια Πολυτεχνείο είναι:

https://50xroniapolytexneio.gr/

Σε αυτό το σύνδεσμο βρίσκεται και το ηχητικό μήνυμα με τα αποσπάσματα, που θα μεταδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου