Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Η εκλογική διακήρυξη και η αφίσα της συσπείρωσης αριστερών αρχιτεκτόνων για τις εκλογές του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ, 11 Μάρτη 2018

6 σχόλια:

  1. Η διακήρυξή σας μοιάζει με τα γεμιστά της συναδέλφου Φωτίου: διαχείριση της μιζέριας και πώς να μη σπάσουμε αβγά.

    https://www.youtube.com/watch?v=vReRJtohj4s

    Στην ιστορία όμως θα μείνουν οι επαναστάσεις και οι επαναστάτες.

    https://www.youtube.com/watch?v=lEbBfnl-AWM

    Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
    αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
    αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
    αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τούτα και με τ' άλλα, στο τέλος θα μείνετε παρέα μόνο με τη Φωτίου και θα σας βάλει και να της σπάτε αυγά για την κουζίνα της. Δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί αλλά εμείς μέχρι εδώ μπορούμε να συνεισφέρουμε.

      Διαγραφή
    2. Το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε το ορίσατε εσείς με τις επιλογές σας. Τι θα πει αλήθεια "Επιμείναμε για στην ανάγκη ενός Συλλόγου με ανεξάρτητο επιστημονικό, επαγγελματικό και συνδικαλιστικό λόγο..."; Ανεξάρτητο από τι και ποιους; Δεν γνωρίζετε οτι σε τέτοιους ιδιαίτερα καιρούς, δεν νοείται ουδετερότητα και οτι οφείλεις να παίρνεις θέση; Επιλέξατε λοιπόν μια δήθεν "επιστημονική" ανεξαρτησία που υποκρύπτει την επιλογή σας να μη συγκρουστείτε με τα δομικά συστατικά της σημερινής ζοφερής κατάστασης παρά μόνο επιλεκτικά στο όνομα μιας δήθεν ευρύτητας που δεν είναι παρά μια ευρεία χλιαρή σούπα. Εσείς λοιπόν συντηρείτε στην εξουσία τις διάφορες Φωτίου.

      Διαγραφή
    3. https://www.youtube.com/watch?v=p5s5GMIfs_A

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11 Μαρτίου 2018 - 9:31 π.μ. Άν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε ολόκληρη την παράγραφο της οποίας αναφέρετε απόσπασμα, θα είχατε ήδη την απάντηση του ερωτήματός σας και θα καταλαβαίνατε πως "ανεξάρτητος" ΔΕΝ σημαίνει "ουδέτερος" Γράφουμε λοιπόν στη σχετική παράγραφο της διακήρυξής μας. "Επιμείναμε για στην ανάγκη ενός Συλλόγου με ανεξάρτητο επιστημονικό, επαγγελματικό και συνδικαλιστικό λόγο, που αναδεικνύει με την ενεργοποίηση των μελών του τον κοινωνικό ρόλο της αρχιτεκτονικής και της πολεοδομίας, αρωγό στα κοινωνικά κινήματα και κοντά στην πληττόμενη πλειοψηφία εργαζομένων και ανέργων." Για να μην ταλαιπωρείτε άσκοπα το πληκτρολόγιό σας, διαβάστε αν δεν σας κάνει κόπο ολόκληρο το σχετικό κεφάλαιο της δικήρυξης, "Η Συσπείρωση στον ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ σε δύσκολες συνθήκες" και ολόκληρη τη Διακήρυξη της συσπείρωσης, εδώ : http://www.sadas-pea.gr/eklogiki-diakiryxi-tis-syspirosis-aristeron-architektonon/

      Διαγραφή
    5. Ελπίζω τα αποτελέσματα να σας ξυπνήσουν

      Διαγραφή