Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα συμμετοχής στο στήσιμο της Έκθεσης «Για μια αρχιτεκτονική φιλική προς το περιβάλλον» από το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ


Θέμα : Πρόσκληση συμμετοχής σε Έκθεση 
«Για μια αρχιτεκτονική φιλική προς το περιβάλλον»





Αγαπητοί συνάδελφοι, 
 
Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ετοιμάζει στον υπόγειο χώρο της στάσης του μετρό της πλατείας Συντάγματος στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2015 Έκθεση "Για μια αρχιτεκτονική φιλική στο περιβάλλον", με έμφαση στη Φυσική Δόμηση, στη δόμηση με χώμα και σε σχετικές εναλλακτικές μορφές δόμησης.
 
Αυτή η Έκθεση γίνεται συλλογικά. Γι αυτό καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τις συμμετοχές τους για τις διάφορες φάσεις προετοιμασίας, στησίματος, παρουσίασης της Έκθεσης και ξεκρέμασμα αυτής.
 
1. Προετοιμασία 
Αφορά στην κατασκευή Βίντεο (φιλμ για την ΕΡΤ) και power point. Χρειάζονται σχετικές γνώσεις. 
 
2. Στήσιμο Έκθεσης 
Την Πέμπτη, 26 Νοέμβρη, το βράδυ και ώρα 10 μ.μ στα γραφεία του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ θα γίνει η τελική προετοιμασία. Κόλλημα ταινιών κλπ. Τα μεσάνυχτα ώρα 12 θα γίνει η μεταφορά στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και 12.30, που κλείνει το Μετρό, θα γίνει το στήσιμο.
 
3. Λειτουργία της Έκθεσης 
Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή αναγκαστικά από την ώρα που ανοίγει το μετρό 5π.μ μέχρι τη λήξη της βάρδιας (Παρασκευή Σάββατο μέχρι 2πμ και Κυριακή 12:30 τα μεσάνυχτα). Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας πρέπει να παρευρίσκονται δύο άτομα κατά προτίμηση σε βάρδιες.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα δηλώσουν συμμετοχή να δηλώσουν με ακρίβεια, πόσες βάρδιες μπορούν να κάνουν, οι βάρδιες θα είναι δίωρες(6-8:00 πμ, 8-10:00 κ.ο.κ. έως 12-2:00 πμ) ποιες μέρες και ποιες ώρες είναι διαθέσιμοι. Αν θέλουν να είναι παρέα να το δηλώσουν και αυτό, για να καταρτιστεί σχετικά εύκολα ο κατάλογος.
 
4. Ξεκρέμασμα Έκθεσης 
Θα αρχίσει στις 12.30 το βράδυ της Κυριακής όταν θα κλείσει το Μετρό. Αυτή η φάση μάλλον δεν θα κρατήσει πολλή ώρα. 
 
Μέχρι την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι, περιμένουμε τις διαθεσιμότητές σας, με μέιλ στο Τμήμα Αττικής ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ (με στοιχεία επικοινωνίας, οπωσδήποτε και τηλέφωνο), είτε τηλεφωνικά, επίσης στο Τμήμα Αττικής ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ.
 
Διεύθυνση Τμήματος Αττικής ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ (Κλάδου & Βρυσακίου 15, Αθήνα, τκ 10555), τηλ. :2103215146 και 2103213871, email : tmattikissp@gmail.com.
 
Ευχαριστούμε
 
Ο πρόεδρος του Τμήματος Αττικής ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ 
 
Αντώνης Μαούνης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου