Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 17-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 - Εικόνες που θέλουμε να ξεχάσουμε.






                       
   Ορισμένα, μόνο, από τα σταντ που υποδέχονταν τους συναδέλφους στην είσοδο του Ζαππείου!


Ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ και της Οργανωτικής Επιτροπής του 11ου              Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Συνεδρίου φωτογραφίζονται στο Ζάππειο.
Στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας, ο Πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, Κος Ευάγγελος Λυρούδιας.


Αριστερά, ο  πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ, Κος Ευάγγελος Λυρούδιας, στο μέσον ο υπεύθυνος της εταιρίας ENERGY LINE, διοργανώτριας του συνεδρίου και δεξιά, η γενική γραμματέας του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ Κα Μαρία Κουρμπανά. 

Από την Τελετή Έναρξης 17/3/2011.

Αριστερά, η Κυβερνητική Βουλευτής (ΠΑΣΟΚ) και ηθοποιός Κα Πέμη Ζούνη, στο μέσον η γενική γραμματέας του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ Κα Μαρία Κουρμπανά και δεξιά ο αντιπρόεδρος του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ Κος Γιώργος Νικολάου.

                
                Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κα Πέμη Ζούνη παρουσιάζει το πρόγραμμα του συνεδρίου.


 
Από αριστερά πρός τα δεξιά, διακρίνουμε, μεταξύ άλλων, τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Φατούρο, τον Υπουργό ΠΕΚΑ και αρχιτέκτονα Νίκο Σηφουνάκη, τον Κυβερνητικό Βουλευτή (ΠΑΣΟΚ) Κώστα Καρτάλη, την διαγραφείσα από την Νέα Δημοκρατία και Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη, την αρχιτέκτονα,  Βουλευτή (τότε) της Νέας Δημοκρατίας (και διαγραφείσα αργότερα για τον ίδιο λόγο) Ελσα Παπαδημητρίου και τον εκπρόσωπο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Μάκη Παπαδόπουλο, περιμένοντας να απευθύνουν χαιρετισμό από το βήμα του συνεδρίου.


 
Η διαγραφείσα από τη Νέα Δημοκρατία Βουλευτής (για το λόγο ότι υπερψήφισε το "μνημόνιο"το Μάιο του 2010) και Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα.

 
Η (τέως) Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ( διαγραφείσα πλέον μετά την Θετική της ψήφο στο "Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Σταθερότητας και Ανάπτυξης" τον Ιούνιο του 2011) και αρχιτέκτονας, Έλσα Παπαδημητρίου.


Ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξης Οικονόμου.



Ο Κυβερνητικός Βουλευτής Μαγνησίας (ΠΑΣΟΚ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της βουλής, Κώστας Καρτάλης.


Ο Υπουργός ΠΕΚΑ (αναπληρωτής τότε) και αρχιτέκτονας Νίκος Σηφουνάκης, απευθύνει χαιρετισμό κατά την τελετή έναρξης του συνεδρίου.

ΠΗΓΕΣ: www.sadas-pea.gr
              και προσωπικά φωτογραφικά αρχεία συναδέλφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου