Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση από την παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α.* στον Σ.Α.Θ. "ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;" Παρασκευή 25.11.2022 ώρα 19:00 στο Tabya, Μελενίκου 14Γ

 














[*] Τα μέλη της συσπειρωσης αριστερων αρχιτεκτονων στον ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, μετέχουν επίσης στον τοπικό Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης (ΣΑΘ) και συμμετέχουν στις εκλογές του ΣΑΘ στις 27.11.2022 με την παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α.

Εκδήλωση από την παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α. (Σ.Α.Θ.)
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ώρα 19:00 στο Tabya, Μελενίκου 14Γ
"Η πενταετής αδρανοποίηση του ΣΑΘ λόγω της προεδρίας ΔΚΜ αφήνει ένα τεράστιο κενό. Είναι η έλλειψη πεδίου διαλόγου γύρω από μικρά και μεγάλα ζητήματα της πόλης και του δημοσίου χώρου, ζητήματα γενικά ή ειδικά που άπτονται της επιστήμης μας. Γι’ αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε ως συλλογικότητα να διοργανώσουμε θεματικές κουβέντες γύρω από ζητήματα που μας αφορούν για να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από ένα τραπέζι. Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Ζέρβα για τη κατασκευή ψηλών κτιρίων στη Θεσσαλονίκη ξεκινάμε την πρωτοβουλία αυτή, ανοιχτή σε κάθε συνάδελφο/ισσα που θέλει να μοιραστεί κάποια σκέψη, μια ιδέα, ένα προβληματισμό, μια εμπειρία ή μια θεωρητική προσέγγιση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες όπως «ΔΕΘ ή μητροπολιτικό πάρκο; και τι είδους πάρκο;», για το παραλιακό μέτωπο, τις πλατείες, τη μόλυνση στην πόλη, το δικαίωμα στη στέγη και την τουριστικοποιηση , τις αλλαγές στο επάγγελμα το ΝΟΚ και τις ηλεκτρονικές άδειες και με ανοιχτή διάθεση για κάθε ζήτημα που θα προκύψει και αφορά στη διαχείριση του δημόσιου χώρου αν χρειαζόμαστε ενυδρεία, fly over, parking ή ελεύθερους πράσινους χώρους…"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου